Hop til indhold

Supporting eco-innovations towards international markets

Hvordan kan erhvervsfremmesystemet medvirke til at flere mijøteknologivirksomheder vokser og internationaliserer?

Projektet har til formål at forbedre SMV’ernes optagelse af miljømæssigt bæredygtige innovationer (Environmentally Sustainable Innovations, ESI’er) i deres forretning. Derfor skal regionerne arbejde videre med udviklingen af ​​modeller som den samarbejdsvillige forretningsmodel, hvor fokuser skal være på mulige foranstaltninger til forretningsudvikling og hvordan virksomheder kan udvikle sig til et miljødrevet eksportmarked (EDEM), mens de arbejder sammen med hele kæden af ​​støtte og i tæt samspil med SMV’erne selv. Her er der behov for at oprette et internationalt netværk af kontakter omhandlende, hvordan offentlige og private organer kan arbejde på problematikker for at forbedre politisk levering af en miljømæssigt styret forretningsudvikling af små og mellemstore virksomheder.

EDEM indebærer en instrumental betydning; Formålet er at udvikle virksomhederne ved at udvikle miljødimensionen i deres brug af teknologi, i deres forretningsforbindelser og deres markeder, dvs. miljøaspektet er et værktøj til udvikling af erhvervslivet. EDEM omfatter således ikke kun Clean teknologier, men også produktudvikling inden for andre forretningsområder, der udnytter en miljøvenlig tilgang.

Ovenstående vil blive gennemført gennem udveksling af erfaringer og praksis, benchmarking og analyse af udfordringer og behov.

Vælg et tema eller søg efter projekter