Model for udvikling af kantinekoncept for uddannelsesinstitutioner

Et tværfagligt projekt mellem uddannelserne Ernæringsteknolog Markedsføringsøkonom, samt Datamatiker. Studerende udvikler udbudsmateriale til kantinedrift.

Dette projekt bliver ledt af både Tomas Olofsson og Karen Beckmann Lindgaard og projektet omhandler følgende:

  1. Udvikling af pris- og næringsberegnet menuplan passende til målgruppen, gennemføres af ernæringsteknologer
  1. Brugerundersøgelser gennemført blandt vores nuværende studerende og ansatte. Undersøgelsen laves af ernæringsteknologer
  1. En prototype på en app til information fra kantinen til brugerne og omvendt, f.eks. evaluering, bestillinger, forslag. Udvikles af datamatikere og web-udviklere med input fra ernæringsteknologer og markedsføringsøkonomer f.eks. i form af opbygningen af en menuplan og ønsker fra brugerne (kantine kunder og personale).
  1. Markedsføringsplan for opstart, branding, events, temaer (hvordan skal brugerne føle, at det er deres kantine?) laves af markedsføringsøkonomer. Forslag til salgspris, antal ansatte, antal brugere, sortiment, budget m.m. Deltagere er ernæringsteknologer og markedsføringsøkonomer.
  1. Brugerundersøgelser gennemført blandt vores nuværende studerende og ansatte. Undersøgelsen laves af ernæringsteknologer og markedsføringsøkonomer.

Vælg et tema eller søg efter projekter