• Hybrid Events

    The project sets to research if viable for local organisers to add hybrid and digital elements in...

  • Adfærdsnormer i bæredygtigt perspektiv

    Træffer konsumenten i dag bæredygtige valg – og hvad er markedsførerens touchpoint muligheder i konsumenternes købsrejse

  • Business models Post-Corona

    We seek to explore what changes in business strategy covid-19 might impose on actors within the hospitality...

  • Det digitale kundemøde 2.0

    Hvorledes udnyttes digitale touchpoints bedst i rådgivningsøjemed? Indsigt i Customer Experience Behaviour og Customer Experience i disse...

  • Datadreven Forretningsudvikling 2.0

    Datadreven forretningsudvikling på tværs af virksomheden. Rejsen fra strategi til handlingsplan og udvælgelse af KPI´er.

Vælg et tema eller søg efter projekter

Alle forsknings- og udviklingsprojekter fra danske erhvervsakademier samlet på ét sted

384 projekter og 435 videnprodukter på tværs af 8 erhvervsakademier

Søgeresultater

Viser resultater for

Ingen projekter fundet

  1. Teknik

    Robotteknologi, automatisering og digitalisering (RAD) – afprøvning af teknologier

    Processer, der omfatter RAD-teknologier, vil komme til at overtage mange af de processer, der tidligere har været manuelle

  2. IT

    Ny app til avanceret genoplivning

    Applikationen vejleder sundhedspersonale om tidsstyring, hjertelungeredning og medicinering under avanceret genoplivning efter hjertestop.

  3. Byg

    Højhuse i træ i Danmark

    Et bæredygtigt alternativ. Men hvorfor har vi ikke højhuse i træ i Danmark?

  4. Teknik

    Udvikling af Globale Kompetencer

    Styrkelse af studerendes globale engagement, villighed, mod og kompetence til at agere på den globale scene

  5. IT

    Augmented Reality i CAD

    Anvendelse af AR og CAD til konstruktion af maskiner og byggeri

  6. Sundhed

    Model for udvikling af kantinekoncept for uddannelsesinstitutioner

    Et tværfagligt projekt mellem uddannelserne Ernæringsteknolog Markedsføringsøkonom, samt Datamatiker. Studerende udvikler udbudsmateriale til kantinedrift.

  7. Sundhed

    Hindring af mikroorganismers vækst i naturmaling

    Undersøgelse af alternative løsninger til at forhindre mikrobiel vækst i udvalgt naturmaling

  8. Sundhed

    Vegetabilienetværket

    Udvikling af forskellige fødevareprodukter og måltidsløsninger med vegatabilske proteiner som eneste proteinkilde

  9. Entreprenørskab

    HF-Genvejen til Tekniske Videregående Uddannelser

    En jobrelevant uddannelsesvej for unge der ønsker at arbejde inden for det tekniske område

  10. Sundhed

    Sikker og sund fermentering af fødevarer

    Sammenhængen mellem salttilsætning, mikroorganismer, sensoriske kvalitet og fødevaresikkerhed i praksis

  11. Miljø

    Vind tid og spar på miljøet

    Udvikling af et nyt og hygiejnisk veldokumenteret rengøringskoncept til virksomheder inden for fødevaresektoren gennem optimering af rengøringsprocessen

  12. Sundhed

    Viden til virksomheder i Region Sjælland (ViiRS)

    Fire videninstitutioner går sammen om nyeste viden inden for ren luft, turisme, velfærdsteknologi samt fødevare- og procesudstyr