• Grøn transparens – serviceøkonomen som bæredygtighedsambassadør

    Udvikling af en grøn inspirationshåndbog klæder serviceøkonompraktikanter på til at undersøge og komme med input til bæredygtig...

  • Visualisering af sensordata: ”Proof of concept” for visualisering af sensordata i digitale tvillinger

    ”Proof of concept” for visualisering af sensordata i digitale tvillinger

  • Studerendes viden om praktikvirksomhedernes arbejde med de FN´s 17 Verdensmål og betydning for deres valg af praktikvirksomhed og senere arbejdsgiver

    EAMV har indsamlet data vha. spørgeskemaer og klimaambassadørrapporter, som bruges til at finde tendenser i besvarelserne fra...

  • Brug og integration af nye sociale medier

    Afdækning af potentiale for anv. af nye medieplatforme for SMV'er – fordele og ulemper ved brug af...

  • Er havre davre? – Fra viden til handling

    Hvem leverer viden om fodring af heste til hesteejerne?

Vælg et tema eller søg efter projekter

Alle forsknings- og udviklingsprojekter fra danske erhvervsakademier samlet på ét sted

408 projekter og 523 videnprodukter på tværs af 8 erhvervsakademier

Søgeresultater

Viser resultater for

Ingen projekter fundet

  1. Fødevarer

    Bønner på bordet – bælgplanter i fødevarer

    Et bidrag til forbedret kvalitet og holdbarhed af bælgplanter, som råvarer såvel som afledte fødevarer

  2. Sundhed

    Digital iværksætter

    Dette projekt yder hjælp til selvhjælp ifm. videreudvikling og registrering af små opstartsvirksomheder inden for fødevareområdet.

  3. Bæredygtighed

    Insekter set i et sundhedsmæssigt perspektiv

    Insekter som sundhedsmæssigt genvinst

  4. Bæredygtighed

    Plantebaseret mad storhitter – Teknologi og Kvalitet

    Projektet vil bidrage med ny viden om mikrobiologisk holdbarhed, som kan forkorte udviklingsprocessen for plantebaserede fødevarer.

  5. Bæredygtighed

    IMFABA – Local and sustainable protein production with improved faba beans

    Der bliver brug for mere lokalt dyrket protein til foder og fødevarer. Hestebønnen er et godt bud, men der er brug for mere udbyttestabile sorter

  6. Fødevarer

    Græsset ER grønnere

    Projektet vil inspirere innovative unge mennesker til den grønne omstilling ved hjælp af forskningsbaseret undervisning.

  7. Business

    Bondegaarden – Produktion af dansk wagyukød

    Dette projekt vil skabe et struktureret marked for dansk wagyukød.

  8. Fødevarer

    Råhandel – Digital markedsplads for fødevareproducenter

    Med udgangspunkt i udvikling af wire frames, mock-ups og brugertest vil projektet innovere designs og brugerflader inden for brugervenlighed og digitale salg.

  9. Innovation

    Developing food innovation capacity in the South Baltic Region

    Strengthening international activeness and innovation capacity of the South Baltic blue & green economy