Hop til indhold
  • RETOX-PRO: Removal of mycotoxins by legume fermentation to improve plant protein quality

    Vil det ikke være fedt at have sikrere fødevarer i fremtiden, hvor risikoen for at fødevarerne indeholder...

  • Farvevalget i den virksomheders visuelle identitet

    Mange virksomheders vigtige grafiske designvalg er tilfældigt landet hos kommunikationsafdelingen. Når det kommer til farver, er mulighedshorisonten...

  • Dobbelt væsentlighedsanalysens rolle i virksomheders ESG-performance

    Kan man se en forbedring i SMV'ers ESG-nøgletal over tid, hvis de laver en dobbelt væsentlighedsanalyse?

  • Digital tvilling til optimering af batteridrift

    Hvem holder øje med, at det smarte er smart?

  • Betydningen af en ejendoms energimærke i en bolighandel

    Hvilken betydning har energimærket på en bolig for ejendomsmæglere og kunder i en salgssituation?

Vælg et tema eller søg efter projekter

Alle forsknings- og udviklingsprojekter fra danske erhvervsakademier samlet på ét sted

499 projekter og 613 videnprodukter på tværs af 8 erhvervsakademier

Søgeresultater

Viser resultater for

Ingen projekter fundet

  1. Fødevarer

    Ledelseskompetencer i dansk landbrug i Østeuropa

    Kortlægning af ledelsesmæssige udviklingsbehov i danske landbrugsvirksomheder i Østeuropa og deraf følgende anbefalinger

  2. Bæredygtighed

    Bæredygtig madturisme – Norden viser vejen

    Madturisme med god smag i munden

  3. Fødevarer

    Kampen mod ubudne gæster: mikrobiologi i bælgplantebaserede fødevarer

    Projektet bidrager med ny viden om bakteriers vækstrater i bælgfrugter, forarbejdet og uforarbejdet bælgfrugtprotein og -stivelse, samt hybridprodukter

  4. Fødevarer

    Bønner på bordet 2.0

    Projektet tilvejebringer ny viden om næringsværdien af bælgfrugter og afledte fødevarer gennem analyser af næringsstoffers indhold og biotilgængelighed

  5. Fødevarer

    Bønner på bordet – bælgplanter i fødevarer

    Et bidrag til forbedret kvalitet og holdbarhed af bælgplanter, som råvarer såvel som afledte fødevarer

  6. Sundhed

    Digital iværksætter

    Dette projekt yder hjælp til selvhjælp ifm. videreudvikling og registrering af små opstartsvirksomheder inden for fødevareområdet.

  7. Bæredygtighed

    Insekter set i et sundhedsmæssigt perspektiv

    Insekter som sundhedsmæssigt genvinst

  8. Bæredygtighed

    Plantebaseret mad storhitter – Teknologi og Kvalitet

    Projektet vil bidrage med ny viden om mikrobiologisk holdbarhed, som kan forkorte udviklingsprocessen for plantebaserede fødevarer.

  9. Bæredygtighed

    RETOX-PRO: Removal of mycotoxins by legume fermentation to improve plant protein quality

    Vil det ikke være fedt at have sikrere fødevarer i fremtiden, hvor risikoen for at fødevarerne indeholder mykotoxiner er lavere?

  10. Bæredygtighed

    GrainLegsGo

    I projektet undersøges muligheden for at fremme dyrkningen af bælgplanter som fødevarer i Danmark

  11. Fødevarer

    Plant-based scrambled egg alternative

    The objectives of this project are to develop a product that exceeds user expectations, and improve the culinary experience of a scrambled egg alternative

  12. Bæredygtighed

    FoodRemade – cirkulær anvendelse af brødspild

    Cirkulær anvendelse af ikke solgt brød og kager til blandt andet whiskyproduktion