Hop til indhold
  • Mod bæredygtig metodeudvikling og identifikation af stoffer i HPLC: Opbygning af en database og machine learningsmodel til brug i miljøanalyser.

    Projektet ønsker at lave en machine learningsmodel til at lette metodeudvikling identifikation af kemiske stoffer på High...

  • Bæredygtigt User Experience Design

    Projektet har som mål at udvikle et koncept, som kan skabe værdi indenfor feltet bæredygtigt UX-design.

  • AI-drevet Bæredygtighed: Integration af Kunstig Intelligens i Fremtidens Bæredygtige Initiativer

    Kan kunstig intelligens være nøglen til at booste bæredygtighed i danske SMV'er? Projektet dykker ned i, hvordan...

  • ​​AI: Etik og metode i kommunikationsprofessionen​

    ​​Projektet udforsker metode og etik i kommunikationsbranchens arbejde med AI​

  • Generativ AI og læring – fra de studerendes perspektiv

    Projektet kombinerer aktionsforskning med diskursanalyse og teknokulturel analyse for at skabe en helhedsforståelse af GAI's rolle i...

Vælg et tema eller søg efter projekter

Alle forsknings- og udviklingsprojekter fra danske erhvervsakademier samlet på ét sted

466 projekter og 598 videnprodukter på tværs af 8 erhvervsakademier

Søgeresultater

Viser resultater for

Ingen projekter fundet

  1. Fødevarer

    Kampen mod ubudne gæster: mikrobiologi i bælgplantebaserede fødevarer

    Projektet bidrager med ny viden om bakteriers vækstrater i bælgfrugter, forarbejdet og uforarbejdet bælgfrugtprotein og -stivelse, samt hybridprodukter

  2. Fødevarer

    Bønner på bordet 2.0

    Projektet tilvejebringer ny viden om næringsværdien af bælgfrugter og afledte fødevarer gennem analyser af næringsstoffers indhold og biotilgængelighed

  3. Fødevarer

    Bønner på bordet – bælgplanter i fødevarer

    Et bidrag til forbedret kvalitet og holdbarhed af bælgplanter, som råvarer såvel som afledte fødevarer

  4. Sundhed

    Digital iværksætter

    Dette projekt yder hjælp til selvhjælp ifm. videreudvikling og registrering af små opstartsvirksomheder inden for fødevareområdet.

  5. Bæredygtighed

    Insekter set i et sundhedsmæssigt perspektiv

    Insekter som sundhedsmæssigt genvinst

  6. Bæredygtighed

    Plantebaseret mad storhitter – Teknologi og Kvalitet

    Projektet vil bidrage med ny viden om mikrobiologisk holdbarhed, som kan forkorte udviklingsprocessen for plantebaserede fødevarer.

  7. Bæredygtighed

    FoodRemade – cirkulær anvendelse af brødspild

    Cirkulær anvendelse af ikke solgt brød og kager til blandt andet whiskyproduktion

  8. Bæredygtighed

    IMFABA – Local and sustainable protein production with improved faba beans

    Der bliver brug for mere lokalt dyrket protein til foder og fødevarer. Hestebønnen er et godt bud, men der er brug for mere udbyttestabile sorter

  9. Fødevarer

    Græsset ER grønnere

    Projektet vil inspirere innovative unge mennesker til den grønne omstilling ved hjælp af forskningsbaseret undervisning.

  10. Business

    Bondegaarden – Produktion af dansk wagyukød

    Dette projekt vil skabe et struktureret marked for dansk wagyukød.

  11. Fødevarer

    Råhandel – Digital markedsplads for fødevareproducenter

    Med udgangspunkt i udvikling af wire frames, mock-ups og brugertest vil projektet innovere designs og brugerflader inden for brugervenlighed og digitale salg.

  12. Innovation

    Developing food innovation capacity in the South Baltic Region

    Strengthening international activeness and innovation capacity of the South Baltic blue & green economy