Alle forsknings- og udviklingsprojekter fra danske erhvervsakademier samlet på ét sted
466 projekter og 598 videnprodukter på tværs af 8 erhvervsakademier
Søgeresultater
Viser resultater for
Ingen projekter fundet
-
Fødevarer
Kampen mod ubudne gæster: mikrobiologi i bælgplantebaserede fødevarer
Projektet bidrager med ny viden om bakteriers vækstrater i bælgfrugter, forarbejdet og uforarbejdet bælgfrugtprotein og -stivelse, samt hybridprodukter
-
Fødevarer
Bønner på bordet 2.0
Projektet tilvejebringer ny viden om næringsværdien af bælgfrugter og afledte fødevarer gennem analyser af næringsstoffers indhold og biotilgængelighed
-
Fødevarer
Bønner på bordet – bælgplanter i fødevarer
Et bidrag til forbedret kvalitet og holdbarhed af bælgplanter, som råvarer såvel som afledte fødevarer
-
Sundhed
Digital iværksætter
Dette projekt yder hjælp til selvhjælp ifm. videreudvikling og registrering af små opstartsvirksomheder inden for fødevareområdet.
-
Bæredygtighed
Plantebaseret mad storhitter – Teknologi og Kvalitet
Projektet vil bidrage med ny viden om mikrobiologisk holdbarhed, som kan forkorte udviklingsprocessen for plantebaserede fødevarer.
-
Bæredygtighed
FoodRemade – cirkulær anvendelse af brødspild
Cirkulær anvendelse af ikke solgt brød og kager til blandt andet whiskyproduktion
-
Bæredygtighed
IMFABA – Local and sustainable protein production with improved faba beans
Der bliver brug for mere lokalt dyrket protein til foder og fødevarer. Hestebønnen er et godt bud, men der er brug for mere udbyttestabile sorter
-
Fødevarer
Græsset ER grønnere
Projektet vil inspirere innovative unge mennesker til den grønne omstilling ved hjælp af forskningsbaseret undervisning.
-
Business
Bondegaarden – Produktion af dansk wagyukød
Dette projekt vil skabe et struktureret marked for dansk wagyukød.
-
Fødevarer
Råhandel – Digital markedsplads for fødevareproducenter
Med udgangspunkt i udvikling af wire frames, mock-ups og brugertest vil projektet innovere designs og brugerflader inden for brugervenlighed og digitale salg.
-
Innovation
Developing food innovation capacity in the South Baltic Region
Strengthening international activeness and innovation capacity of the South Baltic blue & green economy