Hop til indhold

Jobtrend

Jobtrend er udviklet af Erhvervsakademi Aarhus og har siden 2018 indsamlet alle jobopslag fra de største danske jobportaler.

For at opbygge viden om behovet for uddannelser i den danske uddannelsessektor har Erhvervsakademi Aarhus indsamlet og indekseret alle stillingsopslag fra de største danske jobportaler (https://www.careerjet.dk/ og https://www.jobindex.dk/). Analyser af jobopslag fra jobportalerne bidrager til en forståelse for arbejdsmarkedets tidligere, nutidige og fremtidige behov til gavn for en målrettet og vedvarende tilpasning af uddannelser og deres læringsmål, så de matcher arbejdsmarkedets foranderlige behov.

For at forbedre dimittenders beskæftigelse er Erhvervsakademi Aarhus’ strategiske målsætning, på baggrund af Jobtrend, at udbrede arbejdsmarkedsanalyser til alle akademiets uddannelser. Arbejdsmarkedsanalyserne er et originalt input til de nuværende beslutningsprocesser omkring udviklingen af uddannelser og bør ses som et datadrevet supplement til de nuværende processer.

Du finder et link til Jobtrend her: https://www.forskning.eaaa.dk/

Vælg et tema eller søg efter projekter