GameProcess

Studerende fra Erhvervsakademi Dania udvikler spilkoncepter for virksomheden Pixeleap ApS

 

Virksomheden Pixeleap ApS er en Grenaa-baseret spiludvikler, der har baseret sin forretningsmodel på en såkaldt ”work-for-hire”-model, hvilket vil sige, at de påtager sig kontraktbaseret arbejde indenfor softwareproduktion og konsulentarbejde inden for deres ekspertiseområde. Derudover udvikler de egne produkter.

 

Med den givne forretningsmodel er det vigtigt, at Pixeleaps medarbejdere kan arbejde systematisk og analytisk i forholdet til deres kunder, og de har derfor brug for at få udviklet en koncept med konkrete metoder til analyse, rådgivning- og vejledning til arbejdet med eksterne produktioner.

 

Pixeleap har gennem længere tid arbejdet med konceptet, og har nu brug for at få det gennemprøvet inden det indarbejdes i virksomheden. Til det brug har Pixeleaps indgået en samarbejdsaftale med Erhvervsakademi Dania, hvor studerende fra datamatikeruddannelsen i Grenå indgår i projektet hovedsageligt i rollen som ”kunde”, hvor Pixeleap afprøver konceptet og træner evnen til facilitering af kunden.

 

For de studerende indgår projektet i den almindelige undervisning, og forløbet afsluttes med et semesterprojekt, hvor de studerende i grupper formulerer et komplet spilkoncept, som de efterfølgende udvikler designdokumentation samt funktionel alpha-version til. Forløbet er nærmere beskrevet i punkt 11.

 

Da resultaterne af semesterprojekterne kan forventes at afspejle kvaliteten af Pixeleaps koncept og faktiske rådgivning/facilitering deltager Pixeleap ved præsentationen af projekterne. Præsentationen af semesterprojekterne indgår således som en del af evalueringen af konceptet.

Vælg et tema eller søg efter projekter