Hop til indhold

Forretningsudvikling i en virksomhed med studerende og aktionsforskning

Projektet afdækker, hvordan erhvervsakademi Aarhus’s proceskonsulenter sammen med studerende kan hjælpe SMV'er med udvikling af deres forretning

Med dette projekt vil vi med aktionsforskning undersøge, hvordan en proceskonsulent i samspil med to unge fuldtidsstuderende fra erhvervsakademiet øvrige uddannelser (markedsføring, serviceøkonom, entrepreneurship m.v). kan bidrage til virksomheders forandrings- og udviklingsproces.
Med afsæt i en virksomhedscase vil erhvervsakademiets proceskonsulent designe et forandrings- og udviklingsforløb sammen med repræsentanter fra virksomheden og to af akademiets studerende.
Læringsproces bliver faciliteret undervejs af to aktionsforskere. Det betyder, at aktionsforskerne er med på udviklingsmøderne med virksomheden, samt at de mødes proceskonsulenten og de studerende til refleksion mellem udviklingsmøderne med virksomheden.
I perioderne mellem udviklingsmøderne med virksomheden skal deltagerne (repræsentanterne fra virksomheden, de studerende og proceskonsulenten) dele deres oplevelser og erfaring på en fælles blog for at fastholde fokus, skabe refleksion på tværs og dokumenterer processen og forløbet.

 

Vælg et tema eller søg efter projekter