Hop til indhold

Digitale veje til vækst – SMV kompetence

Projektet vil gennem efteruddannelse og kompetenceudvikling hjælpe SMV'er til øget vækst og beskæftigelse inden for digitalisering.

Gennem et bredt samarbejde, søger projektet at medvirke til at skabe vækst hos SMV’er i Region Sjælland, inden for brancherne: Bygge og Anlæg, Logistik og Transport, Fødevarer og Bioøkonomi.

Vi sigter mod at hjælpe 90 virksomheder med udviklingen af deres medarbejderes digitale kompetencer, samt skabe digital innovation i virksomhederne. Det vil vi gøre ved at udvikle skræddersyede kompetenceudviklingsforløb i samarbejde med virksomhederne, så deres medarbejder får udviklet præcist de kompetencer, som er relevante for virksomheden og branchen. Alle forløb er skræddersyet til virksomhederne og udvikles ud fra en behovsafdækning, samt virksomhedens egne ønsker til kompetenceudvikling. Virksomheden får desuden tilknyttet en konsulent, der følger dem fra behovsfastsættelse frem til afslutningen af virksomhedens deltagelse i projektet.

Vi håber desuden på, at projektet kan bidrage til at styrke samarbejdet mellem uddannelsesinstitutioner, erhvervslivet og interesseorganisationer.

Vælg et tema eller søg efter projekter