Hop til indhold

Beyond the Screen – idegenerering og konceptudvikling målrettet ikke-skærmbaseret interaktionsdesign

Udvikling af redskaber til analyse og konceptudviklingmed IoT, digitalintegration og ikke-skærmbaserede interaktive løsninger

Design til hjemmesider, udvikling af apps, produktion af socialt medieindhold, håndtering af nyhedsstrømme, analyser af ekkokamre og forståelse for kunstig intelligens er nogle af de udfordringer vores studerende og deres kommende arbejdspladser står overfor. Ofte er dette skærmbaseret og forholder sig til rammerne for digitaliseret form og indhold.

Andre udfordringer opstår når vi skal forholde os til de digitalt mættede, men ikke-skærmbaserede fænomener, der flyder ud i verden. Sensorbaserede overvågningssystemer, servicerobotter, deleløbehjul, stemmestyrede assistenter og meget andet indeholder oceaner af muligheder og uendelige kilder til bekymring. Hvordan skal vi designe med teknologi som materiale, hvilke forbehold skal vi tage og hvordan kan vi udnytte de potentialer, der ligger i at gøre vores studerende hjemmevante i ikke-skærmbaseret interaktionsdesign og udvikling.

Hvordan kan der skabes redskaber til analyse og konceptudvikling for studerende, forskere og virksomheder, der arbejder med IoT, digital integration og ikke-skærmbaserede interaktive løsninger?  

Vælg et tema eller søg efter projekter