Digital Ledelseskultur

Digital Ledelseskultur er et kompetenceudviklingsprogram, som over 3 år vil styrke de digitale kompetencer hos ledere og nøglemedarbejdere i SMV'er.

Digital Ledelseskultur giver virksomhedslederne kompetencerne til at omsætte drømme til virkelighed.

Digital Ledelseskultur (DLK) er et kompetenceudviklingsprogram, som over 3 år vil styrke de digitale kompetencer hos ledere og nøglemedarbejdere i 420 danske mikro, små og mellemstore virksomheder (SMV’er), så de bliver i stand til at sikre virksomhedens langsigtede overlevelsesstrategi.

Projektets aktiviteter skal bidrage til lederens og nøglemedarbejderes digitaliseringskompetencer, gennem målrettede og skræddersyede kompetenceforløb, der tager udgangspunkt i virksomhedernes problemstillinger, behov og ambitioner, samt virksomhedens/lederens faglige domæne.

Bag projektet står et stærkt nationalt konsoritum af  erhvervsakademier, professionshøjskoler, UCN/UCL, universiteter, innovationsnetværk og erhvervsorganisationer med flere, som alle har det til fælles, at de har massiv erfaring med digitalisering og ledelse. I spidsen af projektet finder man projektleder Lifestyle & Design Cluster og projektansvarlig UCL Erhvervsakademi og Professionshøjskole som står for at sikre, at deltagende ledere og nøglemedarbejde tilføres nye og nødvendige digitale kompetencer, som kan hjælpe til vækst, stigende produktivitet, øget konkurrenceevne, effektive arbejdsgange, samt nye forretningsmodeller.

Vælg et tema eller søg efter projekter