Bæredygtig madturisme – Norden viser vejen
| Projekttitel | Bæredygtig madturisme – Norden viser vejen |
|---|---|
| Projekttype | Anvendt forskning og udvikling |
| Frascati | Ja |
| Tema | Bæredygtighed | Fødevarer | Turisme |
| Teaser | Madturisme med god smag i munden |
| Status | Afsluttet |
| Ejer | |
| - Akademi | Zealand – Sjællands Erhvervsakademi |
| - Kontaktperson | Dorthe Mejlhede Studieleder, Ph.d. dotm@zealand.dk 50762600 |
| Nat./Int. | Nationalt |
| Projektperiode | 01. januar 2023 - 01. juni 2023 |
| Projektbeskrivelse | |
| - Projektresumé | Dette inspirationskatalog fremhæver ni nordiske cases, der forbinder mad, turisme og bæredygtighed. Casene viser på eksemplarisk vis, hvordan man kan arbejde med bæredygtighed i brancher, der traditionelt har |
| - Baggrund og formål | |
| - Aktiviteter og handling | |
| - Projektets Metode | Casestudie |
| - Projektets Forventede Resultater | |
| - Projektets Forventede Effekt | |
| Tags | |
| Deltagere | |
| Partnere | |
| Finansiering | |
| - Intern | |
| - Ekstern | 100% | Andre udenlandske kilder | Nordisk Ministerråd |
| Resultat | |
| Evaluering | |
| Formidlingsform | |
| - Resultatets formidling | |
| - Resultaternes værdi | |
| - Målgruppen | |
| - Publikationer | Rapport |