Hop til indhold

Bæredygtig madturisme – Norden viser vejen

Projekttitel Bæredygtig madturisme – Norden viser vejen
Projekttype Anvendt forskning og udvikling
Frascati Ja
Tema Bæredygtighed | Fødevarer | Turisme
Teaser Madturisme med god smag i munden
Status Afsluttet
Ejer  
- Akademi Zealand – Sjællands Erhvervsakademi
- Kontaktperson Dorthe Mejlhede
Studieleder, Ph.d.
dotm@zealand.dk
50762600
Nat./Int. Nationalt
Projektperiode 01. januar 2023 - 01. juni 2023
Projektbeskrivelse  
- Projektresumé

Dette inspirationskatalog fremhæver ni nordiske cases, der forbinder mad, turisme og bæredygtighed. Casene viser på eksemplarisk vis, hvordan man kan arbejde med bæredygtighed i brancher, der traditionelt har
belastet miljøet.

- Baggrund og formål
- Aktiviteter og handling
- Projektets Metode

Casestudie

- Projektets Forventede Resultater
- Projektets Forventede Effekt
Tags
Deltagere
Partnere
Finansiering  
- Intern
- Ekstern 100% | Andre udenlandske kilder | Nordisk Ministerråd
Resultat
Evaluering
Formidlingsform  
- Resultatets formidling
- Resultaternes værdi
- Målgruppen
- Publikationer Rapport